Välj en sida
Instruktionsfilmer för veterinärutrustning

Instruktionsfilmer för veterinärutrustning

Ibland kan det vara skönt att fräscha upp kunskapen. Här hittar du ett stort antal instruktionsfilmer för veterinärutrustning. Antingen kan du titta på vår Youtube-kanal eller också se över de alternativ som vi har på hemsidan.

 

Instruktionsfilmer för veterinärutrustning

 Introduktionsfilmer för veterinärutrustning

Instruktionsfilmer för veterinärutrustning
Autoklav Newmed B23, Kom igång guide Del 1

Vår VD Lars Olsson hjälper dig att komma i gång med din autoklav och berättar om grundfunkrionerna i den här instruktionsfilmen.

Instruktionsfilmer för veterinärutrustning
Autoklav Newmed B23, Kom igång guide Del 2

Lars fortsätter att berätta om autoklaven och om det som följer med vid köpet av autoklaven. Detta är del två av våra instruktionsfilmer för Autoklav Newmed B23.

Autoklav Newmed B23, Kom igång guide Del 3

Vår VD Lars Olsson berättrar om menyerna och om hur vi kommer i gång att köra autoklaven.

Endoskop rengöring

Se när vår VD berättar med om hur du rengör ditt AOHUA Endoskop på bästa sätt.

Sårvård

Vår VD Lars Olsson och Eivor Andersson, produktspecialist på Lohman & Rauschers går igenom olika produkter för sårbehandling.

Uricult vet

Se Johan P Mouantri  och  Lars Olsson berätta om Uricult Vet som används för att diagnostisera urinvägsinfektion hos djur. Den är smidig att använda och ger svar inom 24 timmar.

Heine G100 Led otoskopshuvud

För att förenkla för våra kunder har vi valt att göra flera olika instruktionsfilmer för veterinärsutrustning. Här berättar försäljningschef Peter Svenningsson om de många fördelarna med Heine G100 Led otoskopshuvud. Är du också intresserad? Kontakta oss!

Omega 600

Se när vår VD Lars Olsson och Christer Haasz från Heine Optotechnik berättar om pannluppen Heine ML4. Den ger dig extra ljus och förstoring, samt LED HQ, vilket ger dig ett servicefritt instrument och en garanti på att LEDbelysningen ger sig samma ljuskvalité år efter år.